Luc zegt: kunst

Luc zegt: kunst

Luc zegt: kunstLuc zegt: kunstLuc zegt: kunst

De Kunstvereniging is een vereniging in oprichting

Dit willen we

 

De doelen van De Kunstvereniging zijn:  het samenbrengen van kunstenaars en kunstgeïnteresseerden op alle mogelijke manieren en het op een toegankelijke wijze tonen van kunst in alle mogelijke vormen.

De Kunstvereniging wil die doelen bereiken door het organiseren van evenementen/manifestaties: tentoonstellingen, lezingen, markten, atelierbijeenkomsten en andere activiteiten op het gebied van kunst (en kunstnijverheid),  het ondersteunen van initiatieven van leden,  het vinden van wisselende locaties (bijvoorbeeld in de vorm van pop-up galleries) waar deze activiteiten kunnen plaatsvinden en door samenwerkingen aan te gaan met gelijkgestemde organisaties en individuele kunstenaars.

Dit kunnen we

De oprichters van De Kunstvereniging zijn beeldend kunstenaars, hebben eerder zitting gehad in besturen van andere organisaties en ervaring in het organiseren van evenementen.

Dit vinden we

De Kunstvereniging moet als vereniging met actief betrokken leden functioneren. Een aanpak, waarbij collectiviteit, wisselwerking en diversiteit door samenwerken vooropstaan, is daarbij belangrijk.